Close

Naujausi straipsniai

Verslo dovanos įpakavimas – kaip išvengti didelės kainos?
Vis daugiau įmonių supranta verslo dovanų svarbą ir skiria vis didesnius biudžetus įvairiai reklaminei atributikai....
įkelta May 7, 2019 | autorius Mano reklama
Naujos kartos USB atmintinės
„Cryptex“ usb laikmenos itin kokybiškos ir patvarios, išskirtinio dizaino, kuris yra senovinis ir šiuolaikiškas tuo...
įkelta Mar 13, 2019 | autorius Mano reklama
Naujos kartos reklaminiai termo puodeliai
„Golchi“ - universaliausias ir pritaikomiausias pasaulyje termo puodelis ir pirmasis vakuminis izoliuotas butelis,...
įkelta Mar 11, 2019 | autorius Mano Reklama

Naujos kartos USB atmintinės

Įkelta: Mar 13, 2019 | Autorius: Mano reklama

„Cryptex“ usb laikmenos itin kokybiškos ir patvarios, išskirtinio dizaino, kuris yra senovinis ir šiuolaikiškas tuo pat metu.

Naujos kartos USB atmintinės

Didėjant kibernetinių nusikaltėlių skaičiui, apsaugoti informaciją tampa vis didesnis uždavinys. Todėl mechaninis 5 skaitmenų užraktas atrodo visai gera išeitis.

USB atmintinė „Cryptex“ be kitų savo savybių įnešą šiek tiek žaismingumo ir paslaptingumo į kiekvieno besinaudojančio gyvenimą.

Da Vinčio kodas?

Internete nuolat diskutuojama, ar „Leonardo Da Vinci“ išrado „Cryptex“, ar ne. Negalime pasiūlyti jokio konkretaus atsakymo, bet mūsų „Cryptex“ sukūrė rusų dizaineris Stanislovas Tatarinovas, kurį įkvėpė Leonardo eskizai. Taigi šio didžiojo renesanso žmogaus idėjos galiausiai tapo mūsų dienų.

Saugokite savo duomenis

Norėdami atidaryti „Cryptex“ usb atmintinę, turite žinoti unikalų skaitmeninį kodą. Tai reiškia, kad galite drąsiai palikti  „Cryptex“ atmintinę su bet kokiu slaptos informacijos kiekiu savi biuro stalčiuje ir nesijaudinti dėl duomenų saugumo. Yra teigiančių, kad „Cryptex“ su savo „paslapčių laikymo metodu“ yra geriau nei debesų technologija.

Užsisakyti kaip reklaminę dovaną

„Cryptex“ usb atmintinės -  yra viena geriausių šiuolaikinių reklaminių dovanų. Stilingas ir naudingas, jis meniškai sujungia istoriją su modernumu ir gali būti siūlomas daugeliu atvejų savo klientams, kolegoms ir verslo partneriams. Cryptex atmintinės gali būti dekoruojamos lazeriu graviruojant logotipą ar užrašą.

Close