Close

Naujausi straipsniai

Verslo dovanos įpakavimas – kaip išvengti didelės kainos?
Vis daugiau įmonių supranta verslo dovanų svarbą ir skiria vis didesnius biudžetus įvairiai reklaminei atributikai....
įkelta May 7, 2019 | autorius Mano reklama
Naujos kartos USB atmintinės
„Cryptex“ usb laikmenos itin kokybiškos ir patvarios, išskirtinio dizaino, kuris yra senovinis ir šiuolaikiškas tuo...
įkelta Mar 13, 2019 | autorius Mano reklama
Naujos kartos reklaminiai termo puodeliai
„Golchi“ - universaliausias ir pritaikomiausias pasaulyje termo puodelis ir pirmasis vakuminis izoliuotas butelis,...
įkelta Mar 11, 2019 | autorius Mano Reklama

Naujos kartos reklaminiai termo puodeliai

Įkelta: Mar 11, 2019 | Autorius: Mano Reklama

„Golchi“ - universaliausias ir pritaikomiausias pasaulyje termo puodelis ir pirmasis vakuminis izoliuotas butelis, kuriame vienu metu gali būti laikomas šalto ir karšto gėrimų derinys.

Naujos kartos reklaminiai termo puodeliai

Visi mes gyvename skirtingu gyvenimo ritmu ir praktikuojame skirtingą gyvenimo būdą. Mes visi mėgstame skirtingus gėrimus, kuriuos norime vartoti, tačiau tyrimai rodo, kad asmuo turi suvartoti ne mažiau kaip 1,9 litrų vandens per dieną. Visi įprasti buteliai atrodo panašūs ir skiriasi tik jų spalvos ir stilius, tačiau jie nėra tokie universalūs ir pritaikomi įvairiems gyvenimo būdams, kaip šis termo puodelis – butelis.

Priežastis, kodėl „Golchi“ buvo sukurtas - yra pakeisti žaidimą ir būti universaliu ir pritaikomu Jūsų poreikiams ir skirtingam gyvenimo būdui. Golchi gali būti vandens butelis, kavos aparatas, arbatos indas, baltymų plaktuvas, sodos indas, termosas ir daug daugiau, kiek tik tik neša fantazija. Leiskite „Golchi“ palengvinti gėrimo patirtį ir pasimėgauti savo diena.

„Golchi“ - universaliausias ir pritaikomiausias pasaulyje termo puodelis ir pirmasis vakuminis izoliuotas butelis, kuriame vienu metu gali būti laikomas šalto ir karšto gėrimų derinys. Šis butelis suprojektuotas taip, kad palengvintų skysčių suvartojimo per dieną procesą. Trys skirtingi skyriai ir temperatūros žymekliai, kurie rodo šaltus ir karštus jame esančius skysčius.

Close