Close

Naujausi straipsniai

Verslo dovanos įpakavimas – kaip išvengti didelės kainos?
Vis daugiau įmonių supranta verslo dovanų svarbą ir skiria vis didesnius biudžetus įvairiai reklaminei atributikai....
įkelta May 7, 2019 | autorius Mano reklama
Naujos kartos USB atmintinės
„Cryptex“ usb laikmenos itin kokybiškos ir patvarios, išskirtinio dizaino, kuris yra senovinis ir šiuolaikiškas tuo...
įkelta Mar 13, 2019 | autorius Mano reklama
Naujos kartos reklaminiai termo puodeliai
„Golchi“ - universaliausias ir pritaikomiausias pasaulyje termo puodelis ir pirmasis vakuminis izoliuotas butelis,...
įkelta Mar 11, 2019 | autorius Mano Reklama

Naujos kartos kelioninės pagalvėlės iš CABEAU

Įkelta: Mar 9, 2019 | Autorius: Mano reklama

Tegul naujos kartos CABEAU kelionių pagalvė pakylėja Jūsų kelionių patirtį į kitą lygį. Ši pagalvė sukurta su keliomis svarbiomis savybėmis, kurios Jūsų poilsį pavers tikru komfortu. 

Naujos kartos kelioninės pagalvėlės iš CABEAU

Kelioninė pagalvėlė – amerikiečių gamybos, CABEAU firmos, viena iš geriausių reklaminių prekių dovanojimui bei asmeniniam naudojimui. Daugelis žmonių, kurie dažnai keliauja verslo reikalais ar tiesiog atostogų bent 2 kartus per metus, žino patogios kelioninės pagalvėlės reikšmę. Deja, tokių pagalvėlių rasti sunku, o pigios pripučiamos pagalvėlės dėl savo nefunkcionalumo tiesiog nuvilia ir suformuoja blogą nuomonę apie kelioninę pagalvėlę, kaip daiktą. Šios ergonomiškos pagalvėlės sukurtos palengvinti keliones, miegojimo pozą sėdint paversti patogiu. Kelioninės pagalvėlės “Evolution” ir “Evolution Cool” suteikia atsipalaidavimą ir palengvėjimą kaklui. Po miego su šiomis pagalvėlėmis nejaučiamas nugulėtos galvos ar patempto kaklo jausmas. Pagalvėlės užtikrina atramą į visas puses, t. y. 360 laipsnių kampu ir nepriklausomai nuo įpročio, į kurią pusę dedate galvą, ji vistiek jaus patogią minkštą atramą.

Dar viena “Evolution Cool” pagalvėlės gamyklinė savybė – ventiliuojami šonai, kurie neleidžia kaupti drėgmės bei prakaito. O specialus išorinio sluoksnio putų užpildas padeda išlaikyti patogią formą viso poilsio metu.

Komplekte yra patogus maišelis į kuri kompaktiškai susilanksto kelioninė pagalvėlė, kad neužimtų daug vietos keliaujant ir visada galima būtų turėti su savimi. Patogus magnetinis užsegimas užtikrina saugumą ir galvos atramą priekyje.

Komplekte taip pat yra patogūs ausų kištukai, kurie apsaugo nuo pašalinių garsų ir leidžia miegoti negirdint išorinio triukšmo.

Kelionines “Evolution Cool” ir “Evolution” kaklo pagalvėles išbandėme patys ir likome sužavėti. Todėl siūlome išbandyti ir Jums.

Close